Kartat suunnistukseen ja harrastamiseen

Suunnistuskartan valmistus

Keskikokoisen suunnistuskartan maastopinta-ala on noin 5–7 km², jolloin painetun kartan koko on A4 tai A3. Aikaa kartan valmistamiseen tulee varata runsas vuosi kevään ilmakuvauksesta seuraavan vuoden kesän painatukseen. Suuren arvokilpailun karttaa tehdään toki useampi vuosi (esim. Jukolan viesti, FIN5, Kainuun Rastiviikko tai SM-kilpailut).

Paljonko suunnistuskartta maksaa?

Yhden tavallisen suunnistuskartan valmistamisen kokonaiskustannus vaihtelee 8000–15000 €:n välillä. Uudella kartalla järjestetään usein 1–3 isoa kilpailua, useita pienempiä kisoja, lukuisia kuntosuunnistuksia sekä lasten ja nuorten harjoituksia. Käyttömäärään nähden suunnistuskartta on urheilu- ja liikuntapaikkana edullinen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tarvitsitpa suunnistuskarttaa sitten kilpailuun tai harrastustoimintaan, niin ota yhteyttä. Palvelen Marttilasta käsin joustavasti Suomen ympäri. Tavoitat parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita, lähetä sähköpostia tai laita viesti lomakkeella. Palaan pian asiaan.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

AP Kartat
Patruunantie 11
21490 MARTTILA

Y-tunnus: 2603555-1
Puh: 040 580 6678

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

AP Kartat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.